Succé för Where''s the Music

Första upplagan av Where''s the Music? i Norrköping i mitten av februari ble  succé.Med 4689 festivalbiljetter sålda och 410 delegater på plats under konferensen är det en framgång som sporrar inför nästa år.

 Festivalen erbjöd förutom musik även två konferensdagar med intressanta föreläsningar och spännande paneler som lockade delegater från hela världen.

Glad festival

Under första kvällen drog konsertdelen av festivalen igång på tio olika spelställen runt om i centrala Norrköping och redan då stod det klart att Where''s the Music? skulle bli en publiksuccé då spelställena snabbt fylldes på med glada festivalbesökare.

Sedan startade konferensdelen som fått 410 delegater från musikindustrin i hela Europa att samlas på Louis De Geer Konsert & Kongress. FKP Scorpios VD Folkert Koopmans öppnade konferensen med ett välkomsttal. FKP Scorpio har arrangerat festivalen och konferensdelen tillsammans med turistbyrån Upplev Norrköping. Bland huvudtalarna för konferensen fanns den australiska arrangörslegenden Michael Chugg, den brittiska agenten Paul Boswell, med internationellt framgångsrika artister som Ed Sheeran och James Blunt samt Anders Larsson, grundare och VD för United Stage, en av de största underhållningsaktörerna i Skandinavien.