På nytt jobb

Magnus Nilsson vd för Upplev Norrköping

Magnus Nilsson har lång erfarenhet inom upplevesebranschen och han har tidigare varit vd på Gustavsvik Resorts och Kolmårdens djurpark. Under tolv år har han dessutom varit ordförande i Svensk Turism och vice ordförande i Visit Sweden. Nu tar han över efter framgångsrike Stefan Papangelis som nu går över till egen verksamhet.

– Vi i styrelsen är glada och mycket nöjda med att Magnus Nilsson vill ta vd-rollen för både Upplev Norrköping och Louis De Geer konsert- och kongress. Magnus är en person med lång och bred erfarenhet inom olika delar av besöksnäringen. Efter många år på olika platser i Sverige och utomlands har han en lång erfarenhet och ett brett kontaktnät. Att Magnus är känd och ett omtyckt ansikte är självklart ytterligare en fördel, säger Reidar Svedahl styrelseordförande Upplev Norrköping, i ett pressmeddelande i ärendet.

Ny fastighetschef på Stångåstaden

Michael Stenberg blir, från och med den förste november,  ny fastighetschef på Stångåstaden. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Castellum i Linköping. Michael Stenberg är 42 år och har arbetat inom bygg- och fastighetsbranschen i 20 år. Han har arbetat med både byggproduktion och fastighetsförvaltning och har erfarenhet både från entreprenad- och beställarsidan.

Essy Tengström ny på Sogeti

Essy Tengström är ny projektledare och verksamhetsutvecklare på Sogeti. Hon kommer närmast från Transportstyrelsen där hon haft flera roller, bland annat som business owner för BI, förvaltningsledare, projektledare, verksamhetsutvecklare mm. På Sogeti kommer hon hjälpa våra kunder inom områden hon redan behärskar såsom CRM, beslutsstöd, förvaltning, projektledning, verksamhetsutveckling, kravhantering och informationssäkerhet.

Ulrika Tollén ny HR-konsult på Paragera

Ulrika är utbildad personalvetare med flerårig erfarenhet av HR-arbete på både strategisk och operativ nivå, och har verkat som konsultchef, rekryteringskonsult och HR-utvecklare i olika organisationer inom både privat och offentlig sektor.. På Paragera arbetar Ulrika som HR-konsult med att stötta företag både i de operativa HR-frågorna likväl som med inventering och övergripande utveckling av HR-funktionen.

Sara Hillbom ny vd

Konsultföretaget Psykologpartners tillsätter en ny vd, Sara Hillbom, från och med 15 september. Bolaget, vars huvudkontor ligger i Linköping, finns på åtta orter i landet från Umeå till Malmö, har drygt 80 anställda och driver affärer inom fyra områden; klinisk psykologi (behandling, handledning, utbildning). Sara Hillbom är en av grundarna till bolaget och har tidigare arbetat som regionchef och vice vd.

Ny vice vd på Torpheimergruppen

Torpheimergruppen AB har anställt Mikael Hansevi som vice vd från och med1 oktober 2016.

Mikael kommer närmast från en roll som vd på Bixia AB.

Dick Bytander ny gruppchef på Riksbyggen i Västra Östergötland

Dick Bytander kommer senast från telecombranschen som regionsansvarig för Sales Competence Sweden AB samt har jobbat med egna företag inom restaurang och konfektion i drygt 20år.