På nytt jobb

Peter Ahlgren ny styrelseordförande i Intuitive Aerial.

Tidigare ordförande Jonas Lindqvist har valt att bli styrelseledamot för att med kraft, arbeta mer operativt i bolaget med marknadsbearbetning i främst Europa och Mellan Östern.Tillsättningen av Peter Ahlgren som ny styrelseordförande är ett led i ökat försäljningsfokus av bolagets egenutvecklade produktfamiljer. Peter har under många år arbetat med global försäljning, bland annat med internationell marknads- och försäljningsutveckling på Alfa Laval och Gambro.

Shavan Mollaie Key Account Manager, Adecco Sverige.

Shayan har lång erfarenhet av försäljning, service och kundnöjdhet. Senaste uppdraget var för friskvårdskedjan Actic Sverige där han arbetade som företagsansvarig i Linköping och Norrköping. Tidigare uppdrag har varit bla inom dagligvaruhandeln samt arbetat många år inom restaurangbranschen.

Ny HR direktör

Pia Rundgren blir ny HR-direktör vid Linköpings universitet. Pia Rundgren börjar vid Linköpings universitet den 20 mars och arbetar tillsammans med nuvarande HR-direktören Randi Hellgren fram till 1 maj då hon tillträder som HR-direktör.  Hon är idag HR-chef för affärsområdet Aeronautics inom Saab med cirka 3000 medarbetare, där hon leder en HR-avdelning med 20 personer. Pia Rundgren har arbetat med HR-frågor i olika roller inom Saab-koncernen sedan 2000. I slutet av 1990-talet läste hon Personal- och arbetsvetenskapliga programmet vid Linköpings universitet och har senare genomgått olika ledarutbildningar.

– Jag har förstås massor av tankar och idéer, men vill först komma på plats och lyssna och lära, säger Pia Rundgren. Universitetsdirektör Kent Waltersson gläds över rekryteringen.

– Universitetet står inför stora utmaningar framöver. Vi ska i konkurrens med många andra rekrytera attraktiva medarbetare, men också hantera nödvändiga förändringsprocesser i organisationen. Pia Rundgren har en gedigen erfarenhet från en stor kunskapsorganisation och kommer att bidra med både strategisk och operativ kompetens.