Nytt jobb

Ulrika Tollén som ny HR-konsult på Paragera

Ulrika är utbildad personalvetare med flerårig erfarenhet av HR-arbete på både strategisk och operativ nivå, och har verkat som konsultchef, rekryteringskonsult och HR-utvecklare i olika organisationer inom både privat och offentlig sektor. "Vi är väldigt glada över att få in Ulrika på Paragera, hon kompletterar och breddar vår kompetens samt utökar vårt nätverk i Norrköping, vilket vi ser om styrka i vår fortsatta expansion!", säger Mats Klippinger på Paragera. På Paragera arbetar Ulrika som HR-konsult med att stötta företag både i de operativa HR-frågorna likväl som med inventering och övergripande utveckling av HR-funktionen.

Stefan Löfgren ny AD

Stefan Löfgren är ny Projektledare / AD på Lindströms Skylt AB. Stefan drev tidigare Idé Reklambyrå under 15 års tid.

Erik Rynestad ny i Kinda kommun

Erik Rynestad kommer från fackförbundet IF Metall men går över och blir chef för arbetsmarknad och integration i Kinda kommun. Han har tidigare, bland annat haft uppdrag för förbundet i Stockholm.

Mattias Ydreborg börjar på LF

Mattias Ydreborg går nu från en tjänst hos polisen, där han haft olika befattningar under 22 år, och blir nu istället utredare hos Länsförsäkringar.

Wiggo Eriksson lämnar Holms

Efter 11 år lämnar Wiggo Eriksson sitt uppdrag som vd på Holms Industri AB. Ett ömsesidigt beslut fattat i samförstånd mellan styrelsen i Holms Industri AB och Wiggo. Rekryteringen av ny vd pågår men är inte helt avslutad. Ekonomichef Thomas Sjelvgren är tillförordnad vd tills ny vd är rekryterad.