• Astrid Brissman går vidare inom Städarna. Foto: Tommy Pettersson

Ny vd på Städarna

Brissman ut, Norlin in...

Städarna i Linköping AB får ny vid då den nuvarande tar ett kliv upp och blir ledamot i styrelsen för bolaget.

Från den 23:e februari 2016 får Städarna i Linköping ny VD då Astrid Brissman går vidare inom Städarna och istället tar plats i Städarnas koncernstyrelse. Ny VD blir Pernilla Norlin som tidigare varit verksamhetsansvarig på företaget sedan maj 2015.

- Det känns tryggt att lämna över helhetsansvaret till Pernilla, vi har tidigare jobbat ihop under många år och jag önskar henne varmt lycka till, säger Astrid Brissman, i ett pressmeddelande.  Städarna i Linköping växer kraftigt och dubblade sin omsättning under 2015. Strategin är att under 2016 bli Linköpings största städbolag.

Ett härligt gäng

- Vi är ett härligt gäng på Städarna i Linköping och det ska bli riktigt spännande att fortsätta denna tillväxtresa!” säger Pernilla Norlin i samma pressmeddelande.  Städarna Sverige AB är ett av Sveriges största privatstädbolag och har idag över 160 medarbetare. Städarna är verksamma i Linköping, Norrköping, Nyköping, Katrienholm, Uppsala och Göteborg. Städarna har sedan 2010 varit etablerade i Linköping och sysselsätter idag drygt 30 personer.