• Patrik Ullman på Säljkraft i Motala tar ett nytt steg. Foto: Gunnar Andersson

Motala säljkraft drar nya växlar

Motala Säljkraft är ett företag med en flera olika inriktningar. Nu har de startat upp en avdelning som arbetar med telefonväxlar.

Patrik Ullman är en av männen bakom Säljkraft Motala, ett företag som funnit i tre år och med lite olika inriktningar.

– Just i år så har vi startat upp en avdelning som säljer telefonväxlar och det är något vi satsar på att utveckla. Just nu är det bara en kille som arbetar direkt med försäljning men han har att göra, det kan jag lova, säger Patrik Ullman när vi pratas vid över telefon.

Finns nära kunden

– Vi jobbar väldigt nära våra kunder och besöker dem gärna. För oss är det personliga mötet och tilltalet det viktiga. Det finns många som håller på med samma sak som oss men vi vill tro att vi kanske har ett närmare samarbete med våra kunder. Vi strävar även efter att alltid och i alla lägen ha hundra procent nöjda kunder, berättar Patrik Ullman vidare och fortsätter:

– Många företag har en telefonväxel som är tio eller till och med tjugo år gammal och som troligen har gjort sitt. Då kan vi komma in och hjälpa till med att hitta en ny lösning. Många vill ju vara mobila och ha en växel som också är det och då kan vi hjälpa till, berättar Patrik Ullman avslutningsvis.