Hem

 1. Hårdare riktlinjer för arbetspsykologiska tester

  NyheterNya krav och hårdare riktlinjer för arbetspsykologiska test gör att en rekryteringsprocess både blir säkrare och bättre. Det finns många tester att tillgå men med ett nytt certifikat så blir dessa lättare att tolka och värdera.

  • Annons
   billiga resor billiga resor
 2. Magnus Åhman, vd Åhmans Traktorcentrum. Foto: Irina Fallakha

  Familjeföretag i expansiv period

  NyheterÅhmans Traktorcentrum är ett privatägt familjeföretag och drivs nu av tredje generationen Åhman. Magnus Åhman som är vd äger företaget tillsammans med sin far.

 3. Så här kommer det att se ut när det är färdigbyggt. Skissbild av träningsanläggningen.

  Wahlbecks blir Ebbepark

  NyheterNu tar man de första stegen mot att förverkliga de ambitioner och planer man har med Ebbepark eller som det hette förut Wahlbecks företagspark.Området kommer i etapper att förvandlas till en mix av 600 lägenheter och ett flertal företag parat med restauranger samt en idrottsanläggning .

 4. Delägarna Weine Hugo och Curt Rahm redo för nya uppdrag. Foto: Tommy Pettersson

  Syns överallt där det växer

  NyheterVi ser dem på våra gator fara fram på gatorna med sina karakteristiska kranar på flaken. Kranbilsåkarna har bilar i alla storlekar; från det minsta till det största, med olika räckvidder och kraft beroende på vilka behov som finns.

 5. Babettes fick första "Nyponet"

  NyheterNär Lars Winnerbäck delade ut sitt första "Nypon" så gick det till Babettes kafferia. Priset var på 100 000 kronor och kommer nu att delas ut årligen till den eller de som gjort särskilda insatser för kulturen i Linköping.

 6. SMF står för skylten

  NyheterEtt av Linköpings äldsta företag ligger i Torvinge sedan 1982 men startades redan för 100 år sedan på en mer central plats i Linköping. Svenska Maskinskyltsfabriken gör vad den heter och kan nu blicka tillbaka på en lång och framgångsrik historia.

 7. Det utvecklande ledarskapet

  NyheterNär man träffar Jimmy Lundegård, vd i företaget Bimo, sprider sig en stor lugn och ro-känsla. Vi går längs med Stångåns trögflytande vatten och pratar om entreprenörskap och ledarskap.

Ladda fler artiklar
 • Annons