Hem

  • Annons
   billiga resor billiga resor
 1. Nokas på den säkra sidan

  NyheterThomas Idenås har bara varit anställd som platschef på Nokas i Linköping i en vecka. I branschen har han dock varit i fjorton år. Att vara anställd som väktare är mer av ett serviceyrke än man kan tro förklarar han för ÖN:s nyfikna reporter.

 2. Med K-märkt fasad i solljuset. Arbis är en vacker byggnad. Foto: Patrik Ekström

  Anrika Arbis

  NyheterI det som tidigare var en scen för teater har man nu skapat en av landets bästa scener för rock och popmusik. Och detta bara på ett år. Isak Wernhoff och Sebastian Andersson är kompisarna som, nästan, trollat med knäna.

 3. Pierre Johansson och Ken Johansson driver Hannäs Smide & Montage. Landsbygdsfirman är framgångsrik på flera vis. Här är de framför den främsta produkten, kärlskåp, små hus till sopkärl. Foto: Leif Larsson

  Stigande kurvor för Hannäsföretag

  NyheterAtt som företag befinna sig på landsbygden är inget hinder för framgång. Hannäs Smide & Montage AB är ett bra exempel. Företaget har genom åren skaffat fler anställda, ökat sin omsättning, byggt ut lokalerna och stadigt breddat produktutbudet.

 4. Helene Ek Henning, länsstyrelsen, är samordnare för miljöövervakningen i Östergötland. Övervakningen är gedigen och sker inom många områden. Just nu prioriteras högfluorerade ämnen, växtskyddsmedel, läkemedelsrester, flamskyddsmedel och övergödning av vattendrag. Foto: Leif Larsson

  Miljön övervakas för att hitta hoten

  NyheterEtt nytt program för miljöövervakning i Östergötlands län startade 2015 och pågår till 2020. Länsstyrelsen är en av huvudaktörerna i övervakningen som är till för att upptäcka nya miljöhot och kontrollera miljötrender. Resultaten kan också visa om Sveriges och EU:s miljömål uppfylls.

 5. Nora Gunneng och Robert Polstam etablerar nu Brightby i Linköping, här finns ju redan Meritmind sedan tre år. Foto: Tommy Pettersson

  Meritmind och Brightby för ekonomer

  NyheterNu etablerar sig Brightby i Linköping där systerföretaget Meritmind funnits i över tre år. I och med detta finns hela Meritmindkoncernen etablerat i regionen, med större möjlighet att hjälpa sina kunder med kompetens inom hela ekonomiområdet.

Ladda fler artiklar