Hem

 1. Det utvecklande ledarskapet

  NyheterNär man träffar Jimmy Lundegård, vd i företaget Bimo, sprider sig en stor lugn och ro-känsla. Vi går längs med Stångåns trögflytande vatten och pratar om entreprenörskap och ledarskap.

  • Annons
   billiga resor billiga resor
 2. Mia Wiss är affärsjurist i Widman Wiss advokatbyrå som finns i Mjölby och Stockholm. Hon påpekar att det är mycket viktigt för företag att vara tydliga i villkoren när affärer görs över internet. Foto: Leif Larsson

  Var tydlig i avtal på nätet

  NyheterNumera kan avtal träffas över internet både mellan företag och kund och mellan företag och företag. Det finns mycket för företag att tänka över och göra rätt. Annars kan en affär få ovälkomna följder.

 3. Vinmakarna Leif Ånell och Åke Wester i Härna skiftar fokus. Foto: Tommy Petterson

  Gårdsprovning av vin blev druvförsäljning

  NyheterNu har Åke Wester slutat att odla vindruvor för vinproduktion på sitt ställe, Härna gård i Vreta kloster.

 4. Stångåstaden bjuder på fest

  NyheterUnder Stadsfesten i slutet av augusti bjuder Stångåstaden och Studentbostäder intill fest. Bostadsföretag slår upp våra tillfälliga kvarter vid Stora torget och bjuder på musik och aktiviteter för alla åldrar.

 5. Etha - ett fossilfritt samarbete

  NyheterLantmännen och Scani går nu samman för att bana väg när det gäller att uppnå en fossiloberoende fordonsflotta i Sverige år 2030. Tillsammans skapas ett samarbete under namnet Etha.

 6. Före detta golf- och innebandystjärnorna Linus Hjertstedt och Duong Ha har drivit Intersport i Mjölby i 1,5 år. De unga företagarna har hittat på en hel del redan, bland annat lagt till cyklar i utbudet, även elvarianten, vilket inte fanns förr. Foto: Leif Larsson

  Sportstjärnor lyfter sportbutik

  NyheterDen ene har spelat innebandy på högsta nivå, den andre har varit proffs i golf. Nu driver de båda infödda Mjölbykillarna Duong Ha och Linus Hjertstedt sportbutiken Intersport i Mjölby.

 7. Nu byter man till LED-lampor i Linköping. Foto: Tommy Pettersson

  1 300 ljusstolpar får LED-lampor

  NyheterNu kommer Lejonfastigheter att sätta igång ett stort byte gamla lampor i 1 300 ljusstolpar till nya LED-lampor vilket kommer att bidra till Linköpings mål om att vara koldioxidneutral år 2025.

 8. Hej vad det går. Foto: Tommy Pettersson

  Drakbåtar tävlar i Norrköping och Linköping

  NyheterLördagen den 20 augusti kommer man tävla med Drakbåtar i Motala Ström, Norrköping och helgen efter, den 27 augusti körs det race i Stångån i Linköping.

Ladda fler artiklar
 • Annons