Flyg från Östergötland

En ny sommarlinje med start i slutet av juni innebär direktflyg till Prag från Linköping City Airport. Det nationella tjeckiska flygbolaget Czech Airlines kommer att trafikera Linköping-Prag på fredagar och måndagar.

– Det är mycket roligt att kunna erbjuda regionen en direktlinje till vackra Prag från Linköping i sommar. Dessutom ett nytt spännande koncept där Smaland Airport och Linköping City Airport delar på en linje. Vi ser fram emot att utveckla det samarbetet framöver, säger Camilla Lejon, VD, Linköping City Airport.

Till Istrien

Från Norrköping går det att flyga med Solresor till resmålen Pula och Porec, på halvöns västra kustsida, som är hela 240 kilometer lång erbjuder både lata stranddagar och utflykter i närområdet.

– Fantastiskt roligt att Solresor återigen flyger från Norrköping. De är ett fint företag med hög kvalitet och de har en stabil kundkrets här i vårt upptagningsområde. Med Solresor från Norrköping får vi ett ännu mer attraktivt utbud av fritidsresande och det uppskattas av resenärerna i regionen, säger Bertil Skärblom, marknadschef på Norrköping Airport.