Demirok ny ordförande för ÅFF

Att centerpolitikern Muharrem Demirok är stor fan av ÅFF är kanske inte allom känt men nu blir han ny ordförande för den krisande föreningen. Sitt intresse för att ta över ordförandeklubban anmälde han via twitter.

Det är nu klart att centerpolitikern och kommunalrådet Muharrem "Murre" Demirok blir ny ordförande för Åtvidabergs FF. Det som fick valberedningen att få upp ögonen för centerpolitikern var ett inlägg på Twitter som löd "Det är dags för samling. Alla är vi @Atvidaberg_FF. Om ni fortfarande inte fått en ordförande så ställer jag upp". Detta ska ha fallit i god jord hos valberedningen och äntligen har man en ersättare för avgångna Anette Hörström Johansson som varit den senaste i raden av ordföranden för den anrika föreningen. När spekulationerna rasade som värst valde Muharrem att tiga still med i torsdags så blev det offentligt att nu kommer han att svinga ordförandeklubban i den anrika föreningen.

Ekonomisk kris?

– Jag är självklart både stolt och glad över att fått det här förtroendet, kommenterade Murrahem Demirok sitt nya uppdrag. Under de senaste åren har det varit aningen besvärligt att hitta någon som vill föra ord och klubba i föreningen och det har varit väldigt tufft för ÅFF att få ihop det både sportsligt och ekonomiskt. ÅFF redovisade ett minus på cirka 21 000 kronor för senaste verksamhetsåret, medan budgeten för 2016 pekar på ett betydligt större underskott på 675 000 kronor.