Consid håller gala

It- och management-bolaget Consid håller den 12 november Considgalan på Grand Hotel i Stockholm. Under kvällen delas utmärkelsen Årets digitala influencer ut.

Nedan presenteras de nominerade till utmärkelsen – Let´s Deal medgrundaren Alexander Hars, Spotifys innovationschef Sofie Lindblom och medgrundaren till Klarna, Niklas Adalberth. "Tre riktiga digitala hjältar", menar Peter Hellgren, Consids vd, i ett pressmeddelande.

Nyligen presenterade Consid utmärkelsen Årets digitala influencer som delas ut vid företagets egna gala, Considgalan. Utmärkelsen delas ut till en individ utanför Consids egen organisation och syftar till att uppmärksamma en individ – en offentlig person, en minister, en politiker, en journalist, en bloggare, en entreprenör eller någon annan – som under året drivit digitaliseringsfrågor på ett föredömligt sätt och i och med detta fått betyda mycket för Sveriges digitala utveckling. Det är Consids medarbetare som nominerat individer, som av en av Consid tillsatt jury skalats ner till tre individer som nu står som nominerade till utmärkelsen.

– Det är med glädje vi nu kan presentera de tre nominerade till utmärkelsen Årets digitala influencer. Vi ser utmärkelsen som ett ypperligt sätt att uppmärksamma och premiera individer som driver Sverige framåt på olika sätt och fungerar som goda föredömen när det kommer till digitaliseringsfrågan, säger Consids vd Peter Hellgren.