• Botrygg är bäst igen och inte enbart i Övre Vasastaden. Foto: Tommy Pettersson
  • Adam Cocozza siktar på att bli Sveriges bästa bostadsrättsförvaltare också. Foto: Tommy Pettersson

Botrygg i topp igen

Ännu en gång har företaget Botrygg AB har placerat sig i Sverigetoppen när det gäller bostadsförvaltning och byggnation.

I slutet av september stod det klart att Botrygg kom på förstaplats i tävlingen om att vara Sveriges bästa bostadsförvaltare. Det var på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm som tävlingen avgjordes och Botrygg var nominerad i klassen över 1000 lägenheter.

– Vi är mycket glada och stolta över resultatet. Det är ett fint kvitto på att det arbete vi lägger ner för våra hyresgäster uppskattas. Extra stolta är vi även över att vi kommit inom topp tre de senaste sju åren. Med åren växer vi och det är en utmaning att fortsätta hålla en bra kvalité som förvaltare av hyreslägenheter, något jag tycker att vi lyckas bra med, säger Adam Cocozza, VD på Botrygg.

Vässat produktionen

Men det är inte bara inom förvaltning Botrygg håller hög kvalitet, även byggnationen i Övre Vasastaden i Linköping har uppmärksammats för sin höga standard.

– Vi ska nu ta nästa steg och siktar på att även bli Sveriges bästa bostadsrättsförvaltare. Som ett led i detta har vi vässat produktionen för att nå vår målsättning om att ha noll fel i slutbesiktningen vid nyproduktion.

Ett arbete som redan gett resultat. Vid den senaste slutbesiktningen i Brf Vasaporten, det gröna flerbostadshuset i korsningen Östgötagatan/Sveagatan, kunde besiktningsmannen nämligen inte hitta en enda punkt att anmärka på i ett helt trapphus. Detsamma gällde nyproduktionen i kv. Tandkronan i Duvkullen.

Att besiktningen går så pass bra är inte förvånande, menar Adam Cocozza.

– Vi har genom åren utvecklat och förfinat vår produkt, allt för att ge kunderna bästa resultat. I våra lägenheter hittar du inte bara påkostade detaljer såsom köksbänkar i granit och balkongräcken i smide, utan vi levererar även en produkt med välarbetad finish.