• Magnus Bäcklund landar hos ActiPro. Foto: Tommy Pettersson

Bäcklund tar mark och börjar på Actipro

2016 var ett rekordår för ActiPro Event och framtiden fortsätter att se ljus ut. Därför väljer man att ta ytterligare kliv i utveckling och anställer Simone Kihlman och välkände Magnus Bäcklund.

– Simone har ju funnits med oss under snart ett år, då hon klev in på vikariat för Mathilda Norlin som gick på mammaledighet. När Mathilda är tillbaka efter sommaren kommer vi erbjuda Simone fast anställning. Hon har under året visat prov på alla de kvalitéer som krävs för att driva projekt inom event och bidragit till att 2016 blev så lyckat som det blev , säger ActiPro Events VD Fredrik Johnson, en en kort kommentar i ett pressmeddelande.

Inte nog med detta så förstärker företaget sin personalstyrka med ytterligare en spännande personlighet. Det är artisten (och piloten) Magnus Bäcklund! Under många år har ActiPro Event anlitat Magnus som artist och "tycke har uppstått".

– Att Magnus kommer in i företaget som projektledare känns mycket spännande och inspirerande. Hans personlighet och mångsidighet gör att vi får ytterligare strängar på vår lyra, kommenterar Fredrik Johnson vidare. Med dessa två förstärkningar är ActiPro Event nu 8 anställda.

Förstärker

– Vi har en positiv utveckling och hela branschen har det likaså. Därför känns det spännande, inspirerande och rätt att ta ytterligare kliv med företaget" avslutar Fredrik Johnson

– Efter ett år med flera spännande uppdrag där jag delvis jobbat med Mathildas kunder men också egna nya, så känns det inspirerande att ta ytterligare ett kliv och skapa nya samarbeten och nya kontakter. Jag brinner för nytänkande och noggrannhet, säger den folkkäre sångaren.

Mer på marken och hemmaplan

– Att börja jobba för ActiPro Event som är ett proffsigt och förstklassigt eventföretag med kompetenta medarbetare känns som en spännande utmaning och ett naturligt steg att ta i min karriär. Nu kommer jag inte längre bara jobba på scen utan även bakom scen och att producera event med allt vad det innebär. Jag kommer även fortsättningsvis att jobba som yrkespilot och artist, men jobbet hos ActiPro Event gör att jag kan vara mer på hemmaplan och det känns som tiden är mogen för att ta det här steget.